Одноразовий посуд, виготовлений із високоякісного матеріалу призначеного для контакту з харчовими продуктами та використовується для холодних та гарячих продуктів.
Тарілки виготовляються з полістиролу (PS) та пропонуються для перших страв, закусочні та десертні.
Технічні характеристики на одноразові тарілки із пластику
Назва |
Позначення |
Розміри |
Матеріал |
Колір |
Місткість, мл |
|
Тарілка |
T 01.04.250 |
Ø165 h16 |
PS/PET |
білий |
250 |
 |
Тарілка |
T 01.02.250 |
Ø165 h20 |
PS/PET |
білий |
250 |
 |
Тарілка |
T 01.06.450 |
Ø195 h24 |
PS/PET |
білий |
250 |
 |
Тарілка |
T 02.01.450 |
Ø205 h28 |
PS/PET |
білий |
250 |
 |
Тарілка |
T 01.03.500 |
Ø205 h28 |
PS/PET |
білий |
250 |
 |
Тарілка |
T 01.05.500 |
Ø180 h36 |
PS/PET |
білий |
250 |
 |
Тарілка |
Т 01.07.250 |
Ø165 h20 |
PP/PET |
білий |
250 |
 |
Тарілка |
Т 01.07.350 |
Ø165 h30 |
PP/PET |
білий |
250 |
 |
Тарілка |
Т 01.07.500 |
Ø165 h47 |
PP/PET |
білий |
250 |
 |
|