Тарілки одноразові
Одноразовий посуд, виготовлений із високоякісного матеріалу призначеного для контакту з харчовими продуктами та використовується для холодних та гарячих продуктів.Тарілки виготовляються з полістиролу (PS) та пропонуються для перших страв, закусочні та десертні.
Назва | Позначення | Розміри | Матеріал | Колір | Місткість, мл | |
Тарілка | T 01.04.250 | Ø165 h16 | PS/PET | білий | 250 |
![]() |
Тарілка | T 01.02.250 | Ø165 h20 | PS/PET | білий | 250 |
![]() |
Тарілка | T 01.06.450 | Ø195 h24 | PS/PET | білий | 250 |
![]() |
Тарілка | T 02.01.450 | Ø205 h28 | PS/PET | білий | 250 |
![]() |
Тарілка | T 01.03.500 | Ø205 h28 | PS/PET | білий | 250 |
![]() |
Тарілка | T 01.05.500 | Ø180 h36 | PS/PET | білий | 250 |
![]() |
Тарілка | Т 01.07.250 | Ø165 h20 | PP/PET | білий | 250 |
![]() |
Тарілка | Т 01.07.350 | Ø165 h30 | PP/PET | білий | 250 |
![]() |
Тарілка | Т 01.07.500 | Ø165 h47 | PP/PET | білий | 250 |
![]() |
Версія для доуку